Arbri Garden eshte nje kompani e re dhe e kualifikuar e importimit ne Shqiperi qe ofron sherbimet e tij me standarte dhe norma cilesie, ne Shqiperi dhe Ballkan.

Objektivi ynë kryesor është importimi i bananeve dhe frutave tropikale për konsumatorët tanë me standardet më të larta në cilësi dhe freski.

Përmes përzgjedhjes dhe kontrollit të frutave direkt në plantacione të origjinës, ne sjellim në Shqipëri cilësinë më të mirë të frutave tropikale nga Amerika Latine.

Ne bëjmë dallimin nëpërmjet punës sonë dhe korrektësisë, si dhe me bashkëpunimin tonë me kompanitë dhe markat më të mira në Amerikën Latine.